Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Ηράκλειο / Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της κρήτης.

Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της κρήτης.

Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - 5y9eavt0znqgdm
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - 5y9eavt0znqgdm from www.in.gr
Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με αναφορές, ένας άνδρας έχει . Ο ισχυρός σεισμός που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στο ηράκλειο, γκρέμισε και τα μέχρι στιγμής επιστημονικά δεδομένα για την περιοχή. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics).

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.6 ρίχτερ με επίκεντρο 19 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του ηρακλείου και .

Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης. Σύμφωνα με αναφορές, ένας άνδρας έχει . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της κρήτης. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο ισχυρός σεισμός που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στο ηράκλειο, γκρέμισε και τα μέχρι στιγμής επιστημονικά δεδομένα για την περιοχή. Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Στο ηράκλειο ο κόσμος ταράχτηκε και βγήκε στους δρόμους, καθώς… Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.6 ρίχτερ με επίκεντρο 19 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του ηρακλείου και .

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.6 ρίχτερ με επίκεντρο 19 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του ηρακλείου και . Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της κρήτης. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Στο ηράκλειο ο κόσμος ταράχτηκε και βγήκε στους δρόμους, καθώς… Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos.

Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - 5y9eavt0znqgdm
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - 5y9eavt0znqgdm from www.in.gr
Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.6 ρίχτερ με επίκεντρο 19 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του ηρακλείου και . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της κρήτης. Σύμφωνα με αναφορές, ένας άνδρας έχει . Στο ηράκλειο ο κόσμος ταράχτηκε και βγήκε στους δρόμους, καθώς… Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.6 ρίχτερ με επίκεντρο 19 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του ηρακλείου και . Σύμφωνα με αναφορές, ένας άνδρας έχει . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Στο ηράκλειο ο κόσμος ταράχτηκε και βγήκε στους δρόμους, καθώς… Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης. Ο ισχυρός σεισμός που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στο ηράκλειο, γκρέμισε και τα μέχρι στιγμής επιστημονικά δεδομένα για την περιοχή. Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 10 χιλιόμετρα, ενώ ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos. Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ισχυρός Σεισμός Τώρα στο
Ισχυρός Σεισμός Τώρα στο from www.kalimera-ellada.gr
Ο ισχυρός σεισμός που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στο ηράκλειο, γκρέμισε και τα μέχρι στιγμής επιστημονικά δεδομένα για την περιοχή. Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Στο ηράκλειο ο κόσμος ταράχτηκε και βγήκε στους δρόμους, καθώς… Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ.

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos.

Σύμφωνα με αναφορές, ένας άνδρας έχει . Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ακόμα ένα σεισμός πραγματοποιήθηκε στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο, στις 7:48 το πρωί της τρίτης. Στο ηράκλειο ο κόσμος ταράχτηκε και βγήκε στους δρόμους, καθώς… Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 10 χιλιόμετρα, ενώ ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της κρήτης. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .

Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Ηράκλειο / Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της κρήτης.. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.6 ρίχτερ με επίκεντρο 19 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του ηρακλείου και . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της κρήτης. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης.